Okt
1

Urbanears släpper Plattan 2 Bluetooth och Jakan i Powder Pink

Under hösten kör Urbanears sin kampanj Listen to yourself. I kampanjens andra fas släpper de i dag hörlursmodellerna Plattan 2 Bluetooth och Jakan i färgen som de kallar Powder Pink. Denna lansering görs i samarbete med svenska konstnären och fotografen Arvida Byström.

Så här säger Arvida själv om kampanjen:

Listen to yourself betyder att du tar hand om dig själv och ser till att lyssna på din passion och till de saker som motiverar dig. Det är viktigt att lyssna på sig själv så att man inte bränner ut sig och till slut lever ett liv som man inte tror på.

Nedan finns en video från när Arvida designade kulisserna för fotograferingen av Powder Pink-produkterna. Där berättar hon även mer om samarbetet med Urbanears.

Plattan 2 Bluetooth säljs för 999 kronor och Jakan går att köpa för 799 kronor på Urbanears webbsida.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar