Google+
Facebook
Twitter
YouTube
Rss
Jan
14

24 timmars batteritid med Sudio Regent

Svenska hörlurstillverkaren Sudio är tillbaka med en ny hörlursmodell. De har tidigare släppt Sudio Vasa Blå, ett par trådlösa in earlurar. Nu kan du även köpa deras nya trådlösa modell Sudio Regent. Denna gång rör det sig om en on ear-modell, som ska ha riktigt bra batteritid. Enligt Sudio ska Regents batteri räcka i hela 24 timmar.

Regent ger ljud i världsklass med perfekt definition. Med en idealisk balans mellan instrumentala toner och brusreducering, ger det dig en oöverträffad ljudupplevelse där de musikaliska elementen sömlöst sluts samman.

Sudio Regent finns i två färger; svart och vitt. Men du kan även köpa caps, som sätts på lurarna och ger dem din egen stil. Ett par caps kostar 179 kronor, men när du köper ett par Regent får du ett par caps på köpet.

Rabattkod för Sudio Regent

Regent kostar 1 295 kronor och säljs på Sudios webbsida. Du kan dock få 15 % rabatt när du köper ett par Sudio Regent. Ange bara rabattkoden hypeline15 vid beställning.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar