Google+
Facebook
Twitter
YouTube
Rss
Nov
11

Urbanears släpper hörlursmodellen Sumpan

Stockholmsbaserade Urbanears ligger bakom hörlurssuccéer som Plattan. Nu har företaget släppt en ny hörlursmodell, ett par mindre hörlurar vid namn Sumpan. Som vanligt kommer hörlurarna i en massa olika färger, hela tio stycken faktiskt. Sumpan har en krokdesign som används för att fästa lurarna i varandra så att de kan hänga runt nacken när de inte används.

Urbanears Sumpan ser ut att vara en blandning mellan earbuds och in-ear. Hörlurarna har två ventiler, en fram och en bak, som ska kunna ge dig bra ljud samtidigt som bruset från vardagen stängs ute. Sumpan kommer dessutom med en mikrofon och fjärrkontroll som är kompatibel med både iPhone och Android.

Sumpan ska finnas tillgängliga i dag och kostar ungefär 300 kronor.

Läs mer om Urbanears Sumpan.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar