Feb
3

Poesi för fiskar är tillbaka med episk vaskningsduell

Norrköpingsbaserade Crazy Pictures slog igenom när de för ett par år sedan släppte kortfilmsserien Poesi för fiskar på sin kanal på Youtube. Nu är serien tillbaka för en andra säsong, den första av sex kortfilmer släpptes under gårdagen och heter Vaskduellen.

I skrivande stund har filmen redan visats nära 353 000 gånger, på mindre än ett dygn. Och det är inte konstigt, Vaskduellen driver rejält med svenska stekare och styrande makter runt om i världen. Eftersom det är Crazy Pictures som står bakom filmen är det inte konstigt att filmen spårar ut rejält. Den är dessutom oerhört snyggt gjord.

Poesi för fiskar släpps varje måndag under sex veckor, helt kostnadsfritt på Youtube.


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar