Dec
4

Nästa Bondfilm är presenterad, premiär november 2015

Gör dig redo för nästa film med alls vår hemliga agent, 007. James Bond dyker snart upp på den vita duken, för den 24 gången i ordningen. Den kommande filmen har fått namnet Spectre och har även denna gång Daniel Craig i huvudrollen. Vi kommer även återse Ben Whishaw i rollen som Q, Naomie Harris som Moneypenny och Ralph Fiennes som spelar M.

Kommer köra Aston Martin DB10

James Bond Spectre har premiär den 6 november 2015, i dagsläget får vi inte vet mycket om filmen. Klart är dock att 007 kommer fortsätta ratta en Aston Martin, nämligen en DB10. Filmen kommer bland annat att spelas in i London, Mexico City, Rom, Marocko och Österrike.

Aston Martin DB10

I regissörsstolen för Spectre sitter Sam Mendes, som tidigare regisserade Skyfall. Han ska även vara aktuell för den 25-e Bondrullen om ett par år.


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar