Aug
28

Asus nya smartklocka får namnet ZenWatch

Asus kommer snart att presentera sin nya smartwatch. Nu har företaget släppt en teaservideo på den och passar samtidigt på att avslöja namnet, klockan kallas ZenWatch. Under IFA-mässan den tredje september får vi veta allt om klockan, tills dess är det den korta videon vi får hålla till godo med.

”Marvel at how time will be transformed at #IFA2014 Berlin with the Incredible #ZenWatch”

Det ser ut som att Asus har valt den fyrkantiga modellen på klockan, vilket skulle kunna göra den billigare än de med rund skärm. Vad priset blir och vilken hårdvara man får för pengarna får vi veta nästa vecka.


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar