Aug
27

Provspela nya NHL 15 i dag

Nu kan du provspela den senaste versionen av EAs ishockeysimulator, nämligen NHL 15. Speldemot finns tillgängligt till Xbox One och Playstation 4 och bjuder på ett litet smakprov av vad som komma skall. Spela som Los Angeles Kings eller New York Rangers i en rafflande match, eller öva frilägen i träningsläget.

”I NHL 15 kommer du att få uppleva de mest realistiska hockeyspelarna någonsin i ett Tv-spel tillsammans med den mest detaljerade och autentiska presentationen av själva hockeysporten.”

NHL 15 släpps den 11 september och kommer till Xbox One, Playstation 4, Xbox 360 samt Playstation 3. Enligt de förhandsbilder som släppts verkar NHL 15 vara det absolut snyggaste spelet i serien hittills och den nya konsolgenerationen visar vad den går för.


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar