Google+
Facebook
Twitter
YouTube
Rss
Maj
20

Göteborg vill ge dig en perfekt dag med ny app

Snart är sommaren här och det blir äntligen semestertider för de flesta av oss. Och visst låter det lockande att resa runt i vårt avlånga land och besöka platser du kanske inte upplever i vardagen? Göteborg har lanserat kampanjen #enperfekt dag och vill med den visa upp alla möjligheter som västkuststaden har att erbjuda. I videon nedan är allt ihopklippt till en snygg och stämningsfull reklamfilm för vår näst största stad.

Videon är sponsrad.

”Upplev svindlande berg- och dalbanor, saltstänkta båtturer, gastronomi i världsklass och shopping när den är som allra bäst. Du har väl inte missat appen ”En perfekt dag”? Det är en väderstyrd cityguide som ger tips på saker att hitta på i Göteborg, helt utifrån varje dags förutsättningar.”

Släpper en app

Förutom videon ovan har Göteborg släppt en turistapp som hjälper stadens besökare att hitta spännande aktiviteter. Det trevliga med appen är att du får olika förslag beroende på vilket väder det är. Appen finns till iOS och Android och är gratis.


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

  • Fredrik Magnusson

    Vem har gjort musiken/vad heter låten i reklamen till En perfekt dag ?

    • Hej Fredrik!
      Låten heter Make It Better och är gjord av gruppen The Knocks.

Relaterade artiklar