Maj
15

Flappy Bird återvänder – med multiplayerfunktion

I augusti är det dags att återigen besöka App Store eller Google Play för att kunna ladda ner Flappy Bird, det lilla mobilspelet som engagerade en hel värld. Dong Nguyen, skaparen av Flappy Bird, valde att ta bort spelet efter att han insett hur beroende det gjorde dess användare. Dong skrev då att han inte klarade av detta längre.

Nu, några månader senare, är det dock andra toner. Dong har i en intervju meddelat att Flappy Bird kommer att återvända till våra telefoner. I augusti släpps en uppdaterad version av spelet, som bland annat ska vara mindre beroendeframkallande. Man ska även kunna utmana sina vänner i någon sort multiplayerläge. Hur detta kommer att fungera blir väldigt intressant att se, det kommer även bli spännande att få veta om hypen kring Flappy Bird kommer finnas kvar, eller om spelets storhetstid redan är över.


Källa: Android central.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar