Google+
Facebook
Twitter
YouTube
Rss
Apr
1

SwiftKey släpper Flow Hard – version för PC

Om du har en Androidtelefon eller tablet är det inte osannolikt att du även har installerat det omåttligt populära tangentbordet SwiftKey. För den som föredrar att svepa över tangenterna finns deras SwiftKey Flow. Men nu vill de även revolutionera sättet vi använder datorns tangentbord, därför har de utvecklat SwiftKey Flow Hard. Titta på videon så ser du hur genialiskt detta kan komma att bli.

”Flow Hard offers unparalleled autocorrect and real-time prediction, so you can say goodbye to those embarrassing typos at work.”

Vid det här laget har du säkert listat ut att detta inte är något annat än ett aprilskämt. Men ett roligt sådant, om du frågar mig. Och vill du testa hur Flow Hard skulle kunna fungera i verkligheten kan du besöka SwiftKeys webbsida och faktiskt testa funktionen på riktigt.


Källa: SwiftKey.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.


Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

  • magiul

    Trevligt, men inte går det snabbare än den hastighet du får med lite skrivmaskinsträning. Du måste ju kolla på tangentbordet hela tiden. Det gör jag aldrig annars.

Relaterade artiklar