Google+
Facebook
Twitter
YouTube
Rss
Feb
14

Ny operatör i Sverige – Vimla

Ännu en operatör ser dagens ljus i Sverige. Den senaste av dem heter Vimla och vill vara ett enkelt alternativ för den moderna mobilanvändaren. Vimla är ett fastprisabonnemang som kostar 200 kronor per månad. För detta får man fria samtal, sms, mms och 1 GB data. Du har ingen bindningstid, uppsägningstid, pappersfaktura eller telefonsupport. Om du bjuder in en vän kan du få bonusar som tack.

Den rätt intetsägande filmen ovan finns på Vimlas webbsida. De lovar att deras villkor är enkla och ärliga, Vimla vill vara en operatör helt utan krångel. De kallar sina användare för medlemmar och lockar med bonusar för den som bjuder in en vän. Vid problem kan du få hjälp via chatt eller medlemmarnas supportforum, men du kommer inte kunna ringa till Vimla.

”Vi vill erbjuda våra medlemmar mobilabonnemang som man förstår, utan bindningstid och utan uppsägningstid. Vi krånglar inte till det helt enkelt. Istället har vi abonnemang som man begriper och döljer inget i små, små texter.”

Är en del av Telenor

Vimla är en del av Telenor och använder därför deras nät. Du får tillgång till 3G, men inte 4G. Av webbsidan att döma försöker Vimla locka till sig en yngre användarbas än exempelvis Telenor. Det är sannolikt att Vimla är Telenors svar på Hallon, som ägs av Tre. Samtidigt har Tele2 Comviq och Telia har Halebop.

Fastprisabonnemang verkar vara det som gäller hos de flesta operatörerna just nu. Vimla är ett alternativ, men glöm inte att jämföra deras priser med konkurrenterna, vid en snabb anblick verkar inte Vimla vara mer prisvärt än liknande abonnemang.


Källa: Vimla.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar