Okt
25

Så kommer annonser på Instagram se ut

Snart kommer ditt Instagramflöde inte bara visa bilder och filmer från dina vänners luncher och besök på gymmet, det kommer även visas en och annan annons. Exakt när Instagramannonserna börjar visas är ännu oklart, men nu finns i alla fall en bild över hur de kommer att se ut. Och de kommer vara väldigt lika vilken användares bild som helst.

Instagramannons

Till höger om annonsörens namn (ovanför bilden) kommer det stå Sponsored med blå text. På så sätt kan man som användare se att bilden alltså är en sponsrad annons. Genom att trycka på knappen med tre punkter, nedanför bilden till höger, så kan användaren visa att hen inte är intresserad av annonser av den typen, eller från den annonsören. På så sätt menar teamet bakom Instagram att annonsflödet på sikt kommer vara relevant för alla användare.

”We want ads to be creative and engaging, so we’re starting with just a handful of brands that are already great members of the Instagram community.”

Hur ställer du dig till att snart behöva se annonser i ditt Instagramflöde, yay or nay?


Källa: Instagram blog.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar