Jul
29

Fotografiska Museets grundare pratar mobilfoto

Per och Jan Broman heter grundarna av Fotografiska Museet i Stockholm. Idag tas sannolikt en klar majoritet av alla foton med hjälp av en telefon, dagens smartphones är kapabla att ta bilder i riktigt hög kvalitet. Både Per och Jan använder sina mobiler för att föreviga minnen. Detta berättar de om i videon nedan, där de även tar upp en del svårigheter och möjligheter med att starta ett museum.

Videon är sponsrad.

Det är intressant att höra deras tankar kring mobilfoto och det känns rätt skönt att veta att även herrar som dessa tar en hel bilder med telefonen. Det minskar min press att alltid släpa runt på den ganska otympliga systemkamera.


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar