Jun
12

Passa på – Få Battlefield 3: Close Quarters helt gratis

Battlefield 3: Close Quarters

Är du ägare till Battlefield 3, men saknar expansionen Close Quarters? Misströsta ej, just nu ger EA bort det tillägget helt gratis och det är väldigt enkelt att få tillgång till det.

Besök Xbox Marketplace om du har en 360 eller Playstation Store om du kör PS3 och leta reda på Close Quarters. Om du har en PC öppnar du istället Origin och trycker på Lös in produktkod. Fyll i koden BF3E3. Erbjudandet gäller fram till den 19 juni, hela E3 alltså. Passa på att lösa in koden nu, du behöver inte installera eller börja spela förrän du är sugen.


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar