Maj
13

Astronaut sjunger sitt farväl till ISS

Kanadensaren Chris Hadfield har sedan den 21 december bott och jobbat på den internationella rymdstationen ISS. Under sin tid i omloppsbana kring jorden har har varit ovanligt aktiv i sociala medier (för att vara en arbetande astronaut) och vi har kunna följa honom i flera videor från ISS. Men nu är det dags för honom att säga farväl till rymdstationen och återvända till sin hemplanet igen.

Chris valde att avsluta sin tjänstgöring på ISS med att spela in sin tolkning av David Bowies episka låt Space Oddity. Han sjunger och spelar gitarr och agerar i den vackra och faktiskt ganska sorgliga videon, allt är såklart inspelat på ISS. Se, lyssna och njut.


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar