Maj
9

Lyssna på favoritmusiken när du simmar

NWZ-W273

Sommaren sägs vara på väg och för oss innebär det en allt större längtan att slösa bort dagarna på en solig sandstrand. Sony har släppt en ny Walkmanspelare vid namn NWZ-W273 som klarar både det ena och det andra. Du kan till exempel fortsätta att lyssna på musik när du hoppar i vattnet och simmar några vändor.

NWZ-W273 finns i flera färger och har 4 GB inbyggd lagring. Batteriet klarar att spela upp åtta timmar musik utan att behöva laddas, men om batteriet är tomt kan du snabbladda det i tre minuter och lyssna i en timme.

NWZ-W273

Spelaren än vattentät ner till två meters djup och enligt Sony passar NWZ-273 därför utmärkt för dig som simmar, paddlar, springer eller på annat sätt aktiverar dig. Spelaren ska sitta bra på huvudet och inte lossna när man inte vill det. NWZ-273 kostar ungefär 800 kronor och finns i butik idag.


Källa: Sony.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar