Maj
7

Spy vs Guy – fantastiskt rolig och snygg kortfilm

Red Giant är ett företag som utvecklar mjukvara för filmskapare. Med deras program är det möjligt att snabbt och enkelt skapa snygga filmer och effekter även om man egentligen inte vet vad man håller på med. För att demonstrera vad Red Giant går för har företaget producerat ett antal kortfilmer som utnyttjar kraften i deras program. Den senaste filmen heter Spy vs Guy och är en otroligt välgjord och underhållande kortfilm som innehåller agenter, spionprylar, vapen, läsk, mynt och annat med Kalla krigetvibbar.

”A retired Russian spy hunts down dangerous technology after it falls into unsuspecting hands.”

För dig som är intresserad av att veta mer om filmen, hur det gick till när den spelades in, hur redigeringen gjordes och annat spännande rekommenderar jag varmt att du kikar in bakom kulisserna på filmen.


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar