Apr
29

Google Now är nu släppt till iOS

Google Now

Sommaren 2012 släpptes Google Now, en sök- och informationsfunktion som följer med Android. Via Google Now kan man få fram information som är anpassad för användaren. Om man åker mycket kollektivtrafik kan Google Now automatiskt meddela om nästa tunnelbaneavgång om man befinner sig nära en station. Den sportintresserade kan få resultat, du kan se flygtider, födelsedagar och mycket mer. Bor du dessutom i USA har du i vanlig ordning tillgång till fler funktioner än vi i Sverige har.

Nu har Google Now släppts även till iOS så att alla ni med en iPhone eller iPad kan testa vad det är för tjänst. Google Now lär sig med tiden vad användaren vill veta och kommer alltså bli bättre och bättre på att föreslå information som passar just dig. Du kan hämta Google Now helt gratis från App Store (och såklart fortfarande via Google Play).


Källa: Google Now.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar