Mar
5

Teaser och specifikationer för Samsung Galaxy S4

Den 14 mars kommer Samsung presentera sin Galaxy S4, men den har redan börjat försöka skruva upp förväntningarna på den telefon som ska ersätta den enormt populära S III:an. Precis som förra året är det med en rätt intetsägande video som hypen nu börjar byggas upp, enligt Samsung är detta bara den första videon vi kan se fram emot under de närmsta dagarna.

Läckta specifikationer

Vi har ännu inte sett några läckta bilder på Samsung Galaxy S4 som sett tillräckligt trovärdiga ut för att publicera här, men nu har ett antal sidor publicerat vad de menar är specifikationerna för S4. Förutsatt att dessa stämmer så är det egentligen inget överraskande som Samsung har stoppat in i telefonen. Skärmen ska nu vara hela 5″ stor och ha en upplösning på 1920 x 1080 px. Processorn är en fyrkärnig Exynos 5 Octa på 1,8 GHz som har 2 GB RAM att jobba mot. Den kommer med Android 4.2 och har en 13 MP-kamera. Vi hoppas att Samsung bjuder oss på något spännande och nytänkande när de håller sin presskonferens i New York den 14 mars.


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar