Jan
22

Ny surfplatta från Sony – Xperia Tablet Z

Sony Xperia Tablet Z

Det var ett bra tag sedan vi hörde talas om en tablet signerad Sony, egentligen är deras Tablet S (som släpptes hösten 2011) och uppföljaren Xperia Tablet S deras enda surfplattor värda namnet. I alla fall tills nu när Sony har offentliggjort sin nya tablet Xperia Tablet Z. Den är lik Sonys nya telefon som också heter Xperia Z och det känns som att Tablet Z kan vara en riktigt spännande platta. Tyvärr är det bara bekräftat att den kommer till Japan.

Specifikationer

Sony Xperia Tablet Z kommer (såklart) med en skärm på 10,1″, upplösningen ligger på 1920 x 1200 pixlar. Den drivs av en fyrkärnig Snapdragonprocessor, har 2 GB RAM, Android 4.1, NFC 4G/LTE och är bara 6,9 mm tjock,. Det gör den till den tunnaste 10,1″-tableten i världen, det är för övrigt även den lättaste i den storleken. Ett attraktivt pris och stundande Sverigelansering är vad vi vill ha nu.


Källa: Engadget.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar