Dec
10

Nya mobiloperatören Fogg Mobile verkar spännande

En ny svensk mobiloperatör vid namn Fogg Mobile har idag presenterat sin affärsidé som känns både nytänkande och intressant. Fogg Mobile är en så kallad virtuell operatör som erbjuder användare att surfa billigt, även utomlands. Det hela bygger på att företaget utvecklat en ny typ av SIM-kort som ska kunna koppla upp sig mot olika operatörer, beroende på vilka avtal Fogg Mobile skapar. På så sätt hoppas de kunna erbjuda låga surfkostnader i ett flertal länder.

Än så länge befinner sig Fogg Mobiles produkt i testläget och kommer nästa vecka låta ett antal användare provköra produkten, men nästa år ska Fogg Mobile släppas för alla intresserade. För 149 kronor i månaden får man ett SIM-kort och 10 GB surf. Det låter som en tillräcklig mängd för de flesta och priset är helt klart intressant för dem som reser mycket runt om i Europa.


Källa: IDG.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar