Google+
Facebook
Twitter
YouTube
Rss
Nov
25

Samsung släpper vikbar Androidtelefon med Jackie Chan

Det är inte ofta vi skriver om vikbara mobiltelefoner, men nu har Samsung presenterat en modell som faktiskt är värd att berätta om. Den heter SCH-W2013 och får väl anses vara en blandning mellan den klassiska vikbara telefonen och dagens smartphones. SCH-W2013 har två skärmar, en används när telefonen är hopvikt och den andra när telefonen är öppen. Skärmarna är 3,7″ stora och precis som de gamla hederliga vikbara telefonerna har W2013 en full uppsättning sifferknappar med T9.

Specifikationer

Namn Samsung SCH-W2013
Mått 117,8 x 60 x 18,8 mm
Processor Quad-Core 1,4 GHz
Skärmstorlek 2x 3,7″
Upplösning 800 x 480 px
RAM 2 GB
Inbyggd lagring 16 GB
Minneskort MicroSD
Batteri 1850 mAh
Bakre kamera 8 MP
Främre kamera 1,9 MP
4G Nej
Övrigt Vikbar, två skärmar, sifferknappar, Android 4.0

SCH-W2013 säljs in med hjälp av Jackie Chan

Då SCH-W2013 verkar vara ämnad för marknader i Kina har Samsung valt att kalla in den gamle actionhjälten Jackie Chan för att få upp snacket om den vikbara Androidtelefonen. Jag vet inte varför, men på ett par av pressbilderna för W2013 får vi se herr Chan stå på en trappstege och byta en glödlama hos en stor familj som verkar vara mycket nöjda med hans prestation. Något säger mig att de bilderna inte skulle användas vid en eventuell lansering i Sverige.


Källa: Engadget.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.


Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

 • Maddi

  Jag Gillar 🙂 <3

 • Camilla

  Vaaaaart kan man köpa den?

  • Hej,
   Jag tror tyvärr inte att den telefonen är enkel att hitta här i Sverige. Mig veterligen har den aldrig sålts i Europa ens. Möjligtvis kan du hitta den via ebay eller liknande sidor.

Relaterade artiklar