Okt
17

GoPro släpper nya serien Hero3

Alla extremsportares favoritkamera lär komma från GoPro, idag släppte företaget sin senaste serie Hero3. Den består av tre modeller, en vit, en silver och en svart. Kamerorna kostar mellan $199 och $399 och bjuder på en massa godis.

Hero3 White Edition

GoPro Hero3 White Edition är den enklaste modellen som säljs för $200. För de pengarna får du en kamera som filmar i full HD 1080p (30fps), tar stillbilder på 5 MP och har inbyggd WiFi. Tack vare det kan man enkelt använda en WiFi-fjärrkontroll eller se kamerainspelningen i realtid i telefonen/tableten via en app till iOS (snart även Android).

Hero3 Silver Edition

Silvermodellen av Hero3 har samma funktioner som White Edition, men kan ta stillbilder på 11 MP. Det är möjligt att den är bättre på fler sätt, den kostar ändå $100 mer än White Edition.

Hero3 Black Edition

Värstingmodellen i gänget är Black Edition för $400 som inte bara kan filma i 1080p utan ända upp till 4k. Tyvärr är framraten då begränsad till 15 fps. I 1080p kan man filma i 60 fps, väljer du 720p kan du få hela 120 fps. Black Edition kan även ta stillbilder på 15 MP och ska vara dubbelt så bra vid förhållanden med lägre ljus.

GoPro har publicerat en fem minuter lång film med extremsportsgodis. Allt ska vara filmat med GoPro Hero3 Black Edition och ser otroligt bra ut. Filmen är garanterat färgkorrigerad i efterhand, men Hero3 verkar inte göra oss besvikna.


Källa: GoPro.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar