Okt
5

Medal of Honor Warfighter nu i öppen beta

Äger du en Xbox 360 och är sugen på att testa en betaversion av kommande Medal of Honor Warfighter? Härligt, nu har du chans att göra detta! Mellan den 5 och 15 oktober kan alla som vill testa spelet ladda ner den drygt 10 GB stora betan från Xbox Marketplace helt gratis och lira järnet ur den.

Då jag själv inte är ägare till en Xbox har jag inte haft möjlighet att provspela Medal of Honor Warfighter, men av trailern att döma så ser spelet redigt fint ut och har potential att bli riktigt bra. Lämna gärna en kommentar med dina intryck om du testar betan.


Ladda ner betan från Xbox Marketplace.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar