Okt
1

Nu kan du förhandsboka Nexus 7 i Sverige

Asus meddelar idag att det nu är möjligt att förhandsboka Nexus 7 i Sverige. Det gäller modellen med 16 GB lagring som kommer saluföras för 2290 kronor. Du som förhandsbokar kommer kunna hämta din platta den 12 oktober. De butiker i Sverige som kommer tillhandahålla förhandsbokningar vid release i Sverige är MediaMarkt, SIBA, NetOnNet, Webhallen, Alina och Inet.

Nexus 7 är Googles första tablet, utvecklad i samarbete med Asus. Den har fått mycket uppmärksamhet då den kör en helt ”ren” Androidversion och säljs till ett mycket attraktivt pris. För endast 2300 kronor får man en 7″-tablet med en fyrkärnig Nvidia Tegra 3-processor, 1 GB RAM, 16 GB lagring, en främre kamera på 1,2 MP och andra godsaker. Plattan har tyvärr varken 3G eller minneskortplats, men lär ändå bli en storsäljare även här i Sverige.


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar