Google+
Facebook
Twitter
YouTube
Rss
Sep
18

Filmnet är ännu en ny streamingtjänst

Jag vet inte vad som hänt, men plötsligt verkar det krylla av streamingtjänster i Sverige. Efter att Neftflix och HBO meddelat att de kommer öppna upp sina tjänster i Sverige senare i år är det nu dags att säga hej till Filmnet, en svensk tjänst som Bonnier och TV4-gruppen står bakom.

Filmnet slår upp portarna för användarna sista veckan i september och kommer då erbjuda över 3000 filmer. Inledningsvis kostar tjänsten 49 kronor i månaden, senare kommer priset höjas till 129 kronor per månad. Förutom film ska serier som True Blood, The Newsroom, 30 Rock, Dexter, Falling Skies och Game of Thrones gå att streama.

Vid starten kommer en dator med Windows eller OS X krävas för att använda Filmnet, men i mitten av oktober ska en app till iPad släppas. Därefter är appar till iPhone och Android (telefoner och tablets) på gång.


Källa: Resumé.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar