Sep
3

Bruce Willis hotar att stämma Apple

Säger man ordet stämning tänker nog de flesta på Apple som antingen har stämt eller blivit stämda i varenda uppmärksammad rättegång det senaste året. Men att Apple nu kan komma att bli stämda av ingen mindre än mr Die Hard, Bruce Willis, var nog väldigt otippat.

Anledningen till att Bruce överväger att stämma Apple är att han insett att den musik han köpt till sin iPod tekniskt sett inte tillhör honom och han kan därför inte låta den gå i arv till sina barn. De flesta ser kanske inte detta som ett problem, men iTunes användaravtal möjliggör bland annat för Apple att spärra konton om de anser att användaren delar sin musik till andra och omöjliggör då för musik, filmer, böcker och liknande att säljas vidare. Huruvida Willis hot om att stämma Apple visar sig vara sanning eller ej återstår att se men om världens coolaste actionhjälte stämde mig hade jag blivit rädd. Riktigt rädd.


Källa: DailyMail.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar