Aug
15

Netflix kommer till Sverige i år

Sverige, Norge, Danmark och Finland kommer alla kunna ta del av den populära tjänsten Netflix senare i år. På den officiella webbsidan skrivs att tjänsten kommer ”before the end of the 2012”, något som sannolik betyder december. Men redan nu går det att intresseanmäla sig för tjänsten och då få ett mejl när Netflix landar i de nordiska länderna.

”Upon launch, Internet users in the Nordic countries can subscribe to Netflix for one low monthly price and instantly watch a wide array of Hollywood, local and global TV shows and movies; many with high definition video and Dolby Digital Plus surround sound.”

Netflix är en film- och seriestreamingtjänst med appar till tablets, telefoner och spelkonsoler. Det är ännu inte känt vilka tjänster som kommer finnas tillgängliga för oss i Sverige när Netflix lanseras här, men det är väl inte allt för osannolikt att det blir en nedbantad version jämfört med i USA.


Källa: Netflix Nordics Blog.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar