Jul
2

Sjuk bilstunt, Double Loop Dare

”Öh, jag vet, vi bygger en dubbelloop för två bilar och ser om vi kan köra dem jättenära varandra utan att krascha och dö!”. Så lät det gissningsvis när denna fantastiska idé spånades fram. Det är Team Hot Wheels förare Tanner Foust och Greg Tracy som i ett världsrekordförsök under lördagen utförde detta galna bilstunt vid namn Double Loop Dare.

En gigantisk dubbelloop byggdes där bilarna börjar på olika sidor bara för att mötas i slutet av loopen och därefter avsluta med att hoppa över en ramp. Allt är dessutom byggt för att se ut som Hot wheelsleksakerna man ville ha när man var mindre. Vågar du se om de klarade av stuntet?

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar