Jun
14

Max Payne Mobile nu släppt

Det då revolutionerande actionspelet Max Payne släpptes 2001 och gav oss rejält snygg grafik och fantastiska bullet time-effekter. Nu har det gått 11 år sedan releasen och det tredje spelet om den minst sagt hårde mannen finns nu i spelbutikerna. Men vi som vill återuppleva det allra första spelet om Payne kan nu köpa det till Android- och iOS-enheter.

Precis som GTA III som nyligen släpptes till de båda plattformarna har Max Payne Mobile HD-upplösta texturer och touchanpassade spelkontroller, men annars ska spelet vara exakt det vi spelade i början av 2000-talet. Det säljs i iTunes App Store och Google Play Store för ungefär 25 kronor.

Kompatibla iOS-enheter

Har du en iPhone 3GS eller nyare eller valfri iPadmodell ska spelet fungera.

Kompatibla Android-enheter

Kör du istället Android är det i dagsläget telefoner som Motorola Razr, Razr Maxx, HTC One X, One S, Sensation, Samsung Galaxy Nexus, Nexus S, Galaxy Note, Sony Xperia Play och Xperia S som stöds.

På tabletsidan nämns bland annat stöd för Asus Eee Pad Transformer, Transformer Prime, LG Optimus Pad, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 / 10.1, Sony Tablet S, Tablet P och HTC Flyer.


Max Payne till iOS, Max Payne till Android.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar