Maj
26

Köp GTA III för 8 kronor i helgen

För att fira att Grand Theft Auto släpptes för tio år sedan portade Rockstar Games spelet till iOS och Android. Vanligtvis kostar spelet runt 50 kronor att köpa, men i helgen har de sänkt priset med hela 80% med anledning av den amerikanska högtiden Memorial day. Det innebär att GTA III bara kostar runt 8 kronor fram till måndag.

GTA III fungerar till iPhone och iPad, ju nyare version desto bättre. På Androidsidan nämns bland annat stöd för telefonerna Galaxy Nexus, LG Optimus 2x, Samsung Galaxy S2, Sony Ericsson Xperia Play och tablets som Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Asus Eee Pad Transformer Prime, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 och 10.1 samt Sony Tablet S. Jag passade på att köpa spelet nu, trots att jag inte har någon enhet som klarar att spela det. 8 kronor är det minst sagt värt!

GTA III i App Store och Google Play Store.


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar