Google+
Facebook
Twitter
YouTube
Rss
Maj
21

Asus PadFone släpps i Sverige i juni

Asus PadFone har nu fått officiellt ungefärligt släppdatum i Sverige. I ett pressmeddelande säger Asus att köpare i Sverige, Danmark och Finland kommer kunna lägga vantarna på denna högst unika tablettelefon i mitten av juni. Att köpa bara telefonen kommer kosta 4500 kronor, telefon plus tablet 5600 kronor och tangentbordet säljs för 1500 kronor. Du kan dessutom köpa Asus Styluspenna (som även fungerar som headset) för 500 kronor.

”A very powerful phone that can transform into a 3G tablet thanks to a unique accessory. It will save you the cost for a standalone tablet plus that you will only need one 3G data plan.”

Skulle du kunna tänka dig att lägga 7000 kronor på en enhet som är telefon, tablet och laptop i ett?


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar