Mar
27

Fina benchmarkresultat från HTC One X

HTCs kommande och väldigt efterlängtade telefonmodell One X har genomgått några benchmarktester och resultatet är minst sagt imponerande. One X blåser iväg från sina konkurrenter och får bland annat Galaxy Nexus, Transformer Prime och Galaxy Tab att skämmas i jämförelse. One X är enligt graferna klar vinnare vid dessa benchmarks.

Nu kan det vara värt att meddela att dessa tester har utförts på en amerikansk AT&T-brandad HTC One X som har en Dual Coreprocessor av modellen Snapdragon S4. I Europa kommer HTC One X istället utrustas med en fyrkärnig Nvidia Tegra 3-processor. Trots att Tegra 3 har fler kärnor sägs Snapdragonversionen kunna vara lite vassare. Med andra ord kanske inte den modell vi kan lägga vantarna på kommer vara lika överlägsen, men HTC One X verkar vara ett riktigt kraftpaket oavsett.


Källa: Mobilesyrup.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar