Mar
17

Reckless Racing på riktigt

Den svenska spelstudion Pixelbite ligger bakom ett flertal mycket populära spel, men jag tror att deras racingspel Reckless Racing är det mest populära. Nu har en av Pixelbites grundare, Martin Noriander, fått chansen att tävla mot en engelsk journalist i en specialversion av Reckless Racing. Även om de styr med varsin telefon så kör de faktiskt riktiga bilar på en riktig bana.

Det är Sony med sin Xperia Studio som genomfört detta experiment, vilket är anledningen till att det är en Xperia Play som styr bilarna. Riktigt häftigt och jag fattar inte alls hur det går till. Vill du veta hur de fick telefonerna att styra bilarna kan du kika på denna video


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar