Mar
13

Samsung Galaxy S II får äntligen ICS

Nu verkar det äntligen som att Android 4.0 Ice Cream Sandwich börjar rulla ut till ett antal telefonmodeller. I natt svensk tid meddelade Samsung via sin amerikanska twitterprofil @SamsungMobile att ICS-uppdateringen till Samsung Galaxy S II nu är på väg till telefoner i Sverige, Ungern, Polen och Korea. Uppdateringen laddas automatiskt ner OTA och är cirka 200 MB stor. Den som vill kan istället uppdatera sin telefon via Samsungs mjukvara Kies.

HTC Sensation och Sensation XE har också fått ICS

Nu var Samsung faktiskt inte först ut att börja uppdatera sina telefoner till Android 4.0. Förra veckan meddelade HTC att de inlett uppdateringskarusellen för två av deras smartphones, nämligen modellerna Sensation och Sensation XE. Även denna uppdatering kommer OTA men är nästa 300 MB stor. Detta tros bero på att HTCs skal Sense som medföljer tar mer plats än Samsungs Touchwiz.


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar