Feb
29

MWC: En titt på LG Optimus 4X

LG visar upp en hel del nyheter under årets upplaga av MWC. En av dessa är Optimus 4X, deras senaste prestandamonster. I vanlig ordning är det en fyrkärnig processor som driver luren, detta är något samtliga tillverkare verkar stoppa in i sina top-of-the-line-smartphones just nu.

Optimus 4X har som sagt en fyrkärnig processor och är av den populära modellen Tegra 3. Skärmen är på 4,7″ och har en upplösning på 1280 x 720 px. vidare sitter det 1 GB RAM, 16 GB lagringsminne och en 8 MP kamera i enheten som kör android 4.0 Ice Cream Sandwich. Tyvärr verkar LG gilla sitt skal väldigt mycket och det ser snarare ut som att telefonen kör version 2.3 av Android. Trist, men så är det.

Telefonen väntas lanseras under årets andra kvartal och får då ett rekommenderat pris på 4500 kronor.


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar