Feb
20

Världens största repgunga verkar sjukt läskig

De påstår att detta är världens största repgunga och jag tvivlar inte på det. Den verkar sinnessjukt läskig (men så är jag både höjdrädd och allmänt feg också) och otroligt adrenalinbyggande. Livsfarlig kanske är det bäst beskrivande ordet. Men samtidigt är jag helt säker på att det är en otroligt häftig känsla att svinga sig ut i den.

För dig som är sugen på att veta hur det gick till när denna stora gungan byggdes och videon filmades kan du kika på nästa video som tar dig bakom kulisserna. Till exempel får du se hur en kille friar till sin tjej efter att hon tagit en tur i gungan.


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar