Feb
12

Med dessa strumpor behövs inga skor

Schweizare gillar inte att ha skor på sig när de springer över vassa stenar eller klättrar i berg. Det börjar i alla fall jag tro efter att ha läst om The Swiss Protection Sock som är en strumpmodell som eliminerar behovet av skor. Det fungerar tack vare att strumporna är stickade av 32% polyester, 8% elastan, 10% bomull och sist men inte minst är 50% av materialet kevlar. Ska vi tro strumpornas reklamfilm ska produkten vara fantastisk, men om den är lika välgjord som reklamfilmen är strumporna bara skräp. Kolla på videon själv och se hur dålig reklam det tydligen går att göra i Schweiz:

Är du, efter att ha kikat på videon, fortfarande sugen på att bli ägare till ett par Swiss Protection Sock vill du säkert veta att de kostar 59 euro och finns i storlekarna 38-39, 42-43 och 44-45. Läs mer på produktens officiella webbsida.


Källa: Gizmodo.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar