Feb
7

Google Chrome äntligen släppt till Android

Trots att Googles webbläsare Chrome blir mer och mer populär för varje dag som går har Androids standardwebbläsare varit oväntat sparsmakad. Men nu har Google fått fart på kodarna och släppt en första publik betaversion av Chrome till Android. Betaversionen finns på Android Market och är kostnadsfri, men verkar inte vara tillgänglig i Sverige riktigt ännu. Det är dock bara en tidsfråga enligt Googles svenska Twitterkonto.

För att kunna använda Chrome i din Androidtelefon eller tablet krävs att den kör Android 4.0, Ice Cream Sandwich. Det verkar finnas en del fina funktioner i Chrome till Android, särskilt för oss som dessutom använder den webbläsaren i hemmadatorn också. Genom att logga in kan flikar, favoriter och liknande synkas mellan enheterna. Dessutom ska Chrome vara väldigt snabb och smart. Vi har inte hunnit testa den ännu, men ser självklart fram emot att få göra det så snart den kommer till Sverige.


Chrome Beta på Android Market.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar