Jan
28

Sjuk basejump från Sands SkyPark

I singapore finns en av världens absolut häftigaste byggnader. Den heter Marina Bay Sands och är otroligt vacker. Den består av tre byggnader som sitter ihop med en SkyPark överst. Den är vackert formad och har en fantastisk siluett. Men det som sannolikt gör den mest känd är att den har en gigantisk pool på översta våningen. Man kan simma ända ut till byggnadens kanter, vilket det finns många spektakulära bilder på.

För att fira in 2012 valde sju basejumpers att hoppa från Marina Bay Sands SkyPark och deras hopp finns förevigade i denna otroliga film. Även om du inte har något intresse för basejump ska du se denna film. Du kommer inte ångra dig.


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar