Jan
28

Firefox förnyar äntligen sin startsida

Du som använder Firefox känner säkert igen dess standardstartsida som ser ut ungefär som ovan. Den erbjuder användaren att söka efter något på Google och är såklart funktionell, men knappast snygg eller direkt lockande att ha kvar som startsida. Men snart är det ändring på detta. Firefox version 12 ska har en uppdaterad startsida med fler funktioner som länkar till populära webbsidor och appar:

Förutom en förnyad startsida ska Firefox 12 även uppdatera den sida som visas när man öppnar en ny, tom flik. I dagsläget är sidan helt vit och tom, men snart kommer även vi Firefoxanvändare se länkar till våra mest besökta webbsidor i de tomma flikarna. Det är en funktion som finns i exempelvis Google Chrome och är mycket uppskattad av mig och många fler. Räkna med att version 12 av eldräven dyker upp i slutet av april.


Källa: Extreme Tech.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar