Jan
25

Hypeline besöker MWC 2012

Nu är det klart att Hypeline kommer åka till Mobile World Congress (MWC) 2012, detta tack vare Qualcomm som sponsrar oss. Den 27 februari till 1 mars kommer jag ha den stora äran att glida runt på mässan i Barcelona och klämma på diverse mobila produktnyheter och konceptmodeller. Självklart kommer jag hänga på ett antal keynotes och seminarier också och skriva inlägg här tills fingrarna värker. Låter väl inte så pjåkigt?

MWC 2012 pågår alltså mellan 27/2 och 1/3 och vill du läsa allt om de nyheter som presenteras där är det Hypeline du ska besöka. Vad ser du mest fram emot på årets MWC?


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar