Jan
15

Nu blir även våra fönster smarta

Samsung gillar att sätta ordet smart före sina produkter, det kan vara en telefon, TV, kyl och nu även ett fönster. För vem har inte längtat efter möjligheten att kolla sin Twitter genom att dra fingrarna över köksfönstret? Nu är det möjligt.

Samsung kallar detta för ett Transparent Smart Window och visade upp det under årets CES. Det kan användas både i hemmet som på kontoret och är såklart genomskinligt som ett vanligt fönster. Men du kan samtidigt kolla på videofilmer, foton, recept, flygtider, sociala medier med mera på den.

En häftig funktion är att detta Smart Window har inbyggda digitala persienner som kan stoppa precis så mycket dagsljus och insyn du önskar. Det kommer nog dröja innan vi ser detta i våra hem eller kontor, men det är ett väldigt häftigt koncept från Samsung!


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar