Jan
9

Lenovo IdeaTab S2 – ny tablet med tangentbordsdocka

Asus har med sina tablets Eee Pad Transformer och Transformer Prime erbjudit något som inte liknar andra tablets. I alla fall tills nu, Lenovos IdeaTab S2 vill stjäla några potentiella Asuskunder genom att erbjuda en snarlik lösning.

IdeaTab S2 kommer lastad med en 1.5 GHz dual-coreprocessor från Qualcomm, 1 GB RAM, en 10,1″ skärm (1280×800px), Ice Cream Sandwich och en batteritid på upp till 10 timmar. Men det är inte allt. Likt Asus har Lenovo utvecklat en tangentbordsdocka som förvandlar tableten till en bärbar dator. Dockan dubblar batteritiden, den har två USB-portar och en minneskortsläsare.

Enligt Gizmodo kommer IdeaTab S2 inledningsvis endast saluföras i Kina, men under året kommer Lenovo satsa på en global lansering. Det finns idag inga uppgifter om pris, vilka modeller som är aktuella eller när de eventuellt kan nå Sverige.


Källa: Gizmodo.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar