Dec
18

Grym reklam för Battlefield 3

Jag älskar alla actionklipp man kan hitta på YouTube. För mig är YouTubekungen av VFX Freddie Wong, så när Electronic Arts frågade om han vill göra en reklam för Battlefield 3 blev nog jag lika glad som han. Tio dagar senare var reklamen inspelad, klippt och redo att visas. Den kommer att synas i amerikansk TV med start nästa vecka, men redan nu kan vi YouTubelovers titta på den och njuta!

För att kunna producera denna reklamfilm på tio dagar tog team Freddiew hjälp av sina kompisar bakom YouTubenamnet Corridor Digital (Sam och Niko). Vill du följa nästan varenda minut av dessa tio dagar kan du ta en titt på deras 18 minuter långa behind the scenes-film:


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar