Dec
7

HTC Flyer får äntligen Honeycomb

Nu är det äntligen dags för alla ägare av HTCs sjutumstablet Flyer att uppleva Honeycomb, då den utlovade uppdateringen från Android 2.3 äntligen är på väg. I ett pressmeddelande skriver HTC att uppdateringen bland annat kommer ge Flyer

  • Tillgång till miljontals e-böcker i Google E-books. Storleken på HTC Flyer som är ca 19*12 cm gör det smidigt att läsa böcker även när du är på språng eftersom du kan hålla din Flyer i ena handen och bläddra med den andra.
  • En särskild version av Gmail som är anpassad till surfplattans skärmstorlek. Du kan t ex välja att se både inkorgen och ett mail i samma skärmbild.
  • Google Maps i 3D
  • En ny version av YouTube.

Lyckligtvis levereras denna uppdatering (som sig bör) OTA, Over The Air, vilket innebär att din tablet själv bör hitta uppdateringen förr eller senare.


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar