Dec
6

Tips: Minecraft till Android kostar just nu 1 krona!

Passa på, just nu kostar Minecraft Pocket Edition endast 1 krona om du har en Androidmobil. Ordinarie pris är 49 kronor, så detta erbjudande är sjukt bra. Jag slog till direkt, även om jag inte har några planer på att spela det just nu. Det går att installera på alla kompatibla enheter som är kopplade till ditt Googlekonto, även i framtiden.

Jag vet inte alls hur länge detta erbjudande gäller, så köp så snart du kan. Det är ju faktiskt nästan gratis!


Minecraft Pocket Edition på Android Market.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar