Nov
23

ICS demas på en Transformer Prime

Android har länge fått (välförtjänt) kritik för att operativsystemet aldrig når samma flyt som iOS, trots kraftigare hårdvara. Anledningen sägs vara att Android inte haft stöd för GPU-accelererad grafik. Men i och med att Ice Cream Sandwich nu släpps så finns äntligen detta stöd inbyggt, vilket bäddar för fint flyt i både telefon och tablet. Detta flyt verkar inte minst finnas i Asus Eee Pad Transformer Prime som i videon ovan visas när den gör just Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Ser riktigt fint ut det där. Vi väntar fortfarande på ett officiellt släppdatum för Transformer Prime, men om den är lika bra som jag tror så är den värd att vänta på.


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar