Nov
15

Modern Warfare 3 snabbast säljande spelet

Trots att i princip alla recensenter verkar vara eniga om att Battlefield 3 är ett mycket bättre spel än Modern Warfare 3 verkar inte spelarna hålla med. Eller hur ska man annars tolka det faktum att Modern Warfare 3 en vecka efter release nu kan stoltsera med titeln ”världens snabbast säljande spel”? En titel som för övrigt tidigare hörde till föregångaren Black Ops. På en vecka har Activision sålt inte mindre än 12,3 miljoner exemplar av det senaste spelet i Call of Dutyserien. Riktigt bra jobbat. Och det är ni Xboxlirare som är mest köpsugna, hela 7 miljoner exemplar har ni köpt. Det är rekord för Xbox.

Nu innebär inte dessa siffror att Call of Duty Modern Warfare 3 är ett bättre spel än Battlefield 3. Men om du vill möta många olika motståndare så har du fler valmöjligheter om du väljer CoD.


Källa: Prylkoll.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar