Okt
21

Fredagshumor: Google Gravity

Hur skulle det se ut om Googles söksida påverkades av gravitationen? Det är en fråga du säkert har legat sömnlös över i många nätter i jakt på ett svar. Men misströsta inte, nu kan du ta reda på det!

Genom att besöka Google Gravity och vänta ett par sekunder ser du hur gravitationen tar tag i alla element på söksidan. Sedan kan du själv kasta runt alla block. Men det är inte allt. Om du hittar sökfältet kan du skriva något i det och trycka på enter. Vad händer då? Testa så får du se…

Trevlig helg!


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar